Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Ceaiuri care calmează nervii

Autor: Raisa Cristea | 07 ianuarie, 14:15 | 3 comentarii

Stările de nervozitate îţi pot strica nu doar buna dispoziţie, ci şi relaţiile cu cei dragi. Poţi apela la ceaiurile din plante, care te vor ajuta să îţi recapeţi calmul. Iată care sunt cele mai indicate!


 Ceaiuri care calmeaza nervii - Ceai din flori de salcâm

Dacă te confrunţi cu stări de nervozitate, o cană cu ceai din flori de salcâm îţi va fi de ajutor. Fierbi 200 ml de apă, în care pui o lingură de flori uscate. Se beau două-trei căni pe zi. Ajută în cazul stărilor nervoase. Este util şi în caz de stres, migrene sau de depresie.

Ceai de sunătoare calmeaza nervii

O plantă cu puternice proprietăţi calmante este sunătoarea. Bei câte două-trei căni cu ceai zilnic, până la dispariţia stărilor de nervozitate.

Ca să prepari ceaiul, fierbi două linguri de flori uscate, la 200 ml de apă şi o bei neîndulcită, câte două-trei căni pe zi. Este indicat şi în nsomnii şi stări de depresie.

Ceai de păducel

Un alt ceai la care poţi apela pentru a te linişti este cel de păducel. Ai nevoie de o linguriţă de plantă la o cană cu apă fierbinte. Este un bun calmant, mai ales în stări de nervozitate excesivă. La fel de eficient este şi dacă ai probleme cu somnul

Ceaiuri care calmeaza nervii - Ceai de passiflora

Un puternic calmant natural este passiflora. Bei o cană seara, înainte de culacare, căci te ajută să ai un somn liniştit. Passiflora este o plantă care reduce stările de anxietate, acţionând direct asupra sistemului nervos.

Ceai de tei te linisteste

Florile de tei sunt unele dintre cele mai cunoscute remedii contra stărilor de anxietate şi nervi. Prepari ceaiul din câteva flori uscate, peste care adaugi 200 ml de apă. Laşi la infuzat 10 minute. Poţi bea două-trei căni, zilnic.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Laura | 08 ianuarie 2016, 07:51
Bani la domiciliu! Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

2 Postat de: Bianca | 10 ianuarie 2016, 10:50
Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
3 Postat de: Extera | 12 ianuarie 2016, 10:36Lucru la domiciliu! Oferta noua! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa castige bani in regim de colaborare. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la internet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]


Adauga un comentariu »