Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Ceaiul de măceşe previne răceala

21 septembrie, 17:00 | 1 comentariu

Vremea schimbătoare și rece creează un teren favorabil afecţiunilor respiratorii şi răcelilor, măceşele intervin remarcabil în astfel de boli prin creşterea imunităţii.


 

Pe lângă faptul că are un gust bun, ceaiul de măceşe previne infecţiile respiratorii şi răcelile, stimulează apetitul şi combate cu succes piatra la rinichi.

Pentru ca efectele să fie cât mai rapide, adăugaţi miere şi lămâie.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ileana | 27 mai 2015, 06:36
Ai un calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie de colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei interesati text,, info’’: [email protected] Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.
Oferim si solicitam seriozitate!
Adauga un comentariu »