Viata sexuala / Sex&dragoste »

Ce spune despre partener modul în care îi place să facă dragoste

Autor: Raisa Cristea | 11 ianuarie, 18:00 | 1 comentariu

Felul în care îi place partenerului tău să facă dragoste lasă să se întrevadă detalii despre caracterul pe care îl are. Astfel, poţi afla dacă îi place stabilitatea ori dacă este predispus la infidelitate.


Poziția misionarului, preferată de cei fideli

Dacă îi place să facă amor în poziţia misionarului, nu trage concluzii pripite și nu-l cataloga drept un partener lipsit de inițiativă. Din contră, este devotat, îi place stabilitatea și este tandru, loial și te poţi baza pe el în orice situaţie.

Faptul că preferă această poziție mai poate spune despre personalitatea sa că este destul de comod și că evită să-și asume riscuri.

Poziţia comozilor

Un bărbat care preferă femeia deasupra este obișnuit să obțină lucrurile ușor de la viață, nu se chinuie prea mult să obţină ceva. Este şi un tip comod. Poate însemna, de asemenea, că are o doză de aroganță.

Poziția lingură, specifică posesivilor

Această poziție este specifică unui partener atent la dorințele tale. Este o poziţie preferată şi de posesivi, geloşi, care simt nevoia de afecțiune, dar și de dovezi constante de iubire.

Poziția capră, aleasă adesea de aventurieri

Dacă faceţi adesea amor în această poziție, atunci ai un partener sigur pe el, care ţine frâiele relaţiei, însă faptul că aceasta nu presupune să vă priviți în ochi poate indica și că are anumite temeri. Este, de asemenea, o poziţie specifică bărbaţilor independenţi și... deschiși către aventuri. Îl face, de asemenea, să se simtă ca un rege în dormitor.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cosmin Stoica | 17 ianuarie 2017, 13:32
Proiect B: superior si revolutionar! Hollywood are nevoie de o poveste noua si buna! De ce suntem vazuti peste tot! O oferta, daca nu e serioasa, este vazuta un timp, apoi dispare. Insa noi suntem deja de ani de zile pe piata si suntem vazuti din ce in ce mai des! De ce! Pentru ca aici totul este extrem de serios! Cautam colaboratori la fel de seriosi, care vor cu putere sa-si cladeasca un viitor mai bun. Promovezi un subiect de film si castigi bani! Solicitati acum informatii la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »