Viata sexuala / Sex&dragoste »

Ce faci când nu te împaci cu trecutul partenerului

Autor: G.R. | 19 martie, 14:30 | 3 comentarii

Când intri într-o nouă relație, înseamnă că îl accepți pe cel de lângă tine cu bune și cu rele. Sau cel puțin așșa ar trebui. Cu toate acestea,  există situații care vă pot face zile negre. De pildă, gelozia pe foștii parteneri.


Amicițiile cu foștii

După o despărţire, „foştii" pot rămâne foarte buni prieteni. Iar tu, ca nou partener, te poţi simţi nesigur, chiar geloas.

Fiindcă te temi că prietenia poate reaprinde pasiunea. Ca să treci peste această temere, trebuie să te gândeşti că şi tu ai un trecut, că ai iubit la un moment dat pe cineva cu care acum ai o relaţie de prietenie.

Când eşti gelos pe copiii lui

Una dintre crizele provocate de gelozie apare şi când actualul partener are copii dintr-o relaţie anterioară. Deşi este firesc să meargă să-i viziteze, te dă peste cap. Căci, de fiecare dată când îl ştii alături de copii, te temi că ar putea să-şi reclădească familia şi să te părăsească.

Tototadă, te încearcă şi gândul că cei mici nu te plac şi, de aceea, complotează împotriva relaţiei voastre. Din fericire, cheia aceastei probleme o ai chiar tu.

În loc să stai acasă şi să te consumi, sugerează-i partenerului tău că unele întâlniri cu copii pot avea loc chiar la voi acasă. Aşa, îi vei cunoaşte mai bine pe micuţi şi, în timp, chiar te vei putea împrieteni cu ei. Puteţi chiar să mergeţi în excursii împreună.


Citește și:

 - Semne că ești într-o relație toxică

 - 5 lucuri pe care trebuie să le spui într-o relație

 - Pune capăt rutinei din relație!


Când vine vorba de bani

Viaţa alături de o persoană care a mai fost căsătorită sau implicată într-o relaţie de lungă durată poate fi umbrită şi de problema banilor. Dacă partenerii din trecut au avut o situaţie financiară mai bună decât a ta, lucrurile se complică.

Fiindcă te poți simţi vinovat când apar neajunsuri în casă. De aceea, se poate gândi că partenerul nu se simte bine în relaţie şi că banii într-adevăr aduc fericirea mult visată. Important este să înveți să clădești totul pas cu pas alături de noul partener.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Rodica | 27 ianuarie 2015, 17:46
Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Stefan | 19 martie 2015, 19:10
Un mod comod si fara stres.Un altfel de serviciu.
Daca ai curaj, te vei convinge singur si imi vei multumi..
Se lucreaza de acasa aprox 3 ore pe zi. Nu mai ai sef…Tu
esti “seful”,lucrezi cat si cand vrei
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de email:
[email protected]
3 Postat de: Mircea | 20 august 2015, 20:14
"mai mare ,mai bine" potrivit noilor studii kinsey, marimea medie a penisului este de 6.78 inch ( 17,2 cm) si grosimea medie a penisului este de 4,84 inch ( 12,3 cm).de cate ori auzim in jur intrebarea: conteaza marimea penisului?barbatii spun una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! atunci cand baietii sunt obsedati cu masuratori comparatii, iar fetele se grabesc sa intrebe doar „cat de mare o are? cred ca conteaza eu unul am testat exercitiile de pe site ul mareste-penisul. info si am avut rezultate rapid .orice am spune sau am face marimea conteaza chiar daca unele femei nu recunosc public acest aspect;''//.,;;..
Adauga un comentariu »