Sanatatea ta / Tratamente »

Ce este bursita şi cum se tratează

05 ianuarie, 14:40 | 4 comentarii

Afecţiune cauzată de inflamarea mucoasei care învelește şi lubrifiază oasele, tendoanele şi ligamentele, bursita nu ține cont de vârstă. Iată de ce apare această boală şi cum putem scăpa de ea.


Articole similare:

Inflamația acestei mucoase – bursa – se produce prin umplerea cu lichid, explică, pentru „ring”, dr. Tarek Nazer, specialist în ortopedie şi traumatologie, chirurgie artroscopică şi proteze personalizate. (www.consultatieortopedie.ro).

Cum se manifestă

Printre cauzele principale ale apariţiei acestei boli se numără acțiunile repetitive din viața de zi cu zi, suprasolicitarea, traumatismele, infecțiile locale sau alte afecţiuni sistemice, cum ar fi artrita reumatoidă.

“Cele mai întâlnite simptome sunt umflăturile locale cauzate de umplerea bursei cu lichid. Zona devine rigidă şi dureroasă şi apare o senzaţie de tensiune. De asemenea, senzația de căldură și înroșirea zonei pot fi însoţite şi de limitarea mişcărilor. Zonele cele mai frecvent afectate de bursită sunt articulaţia umărului, a cotului, a şoldului şi a genunchiului.”, explică dr. Tarek Nazer, vicepreşedinte al Asociaţiei „Sănătate la Nivel European”.

Uneori, nu se poate fără puncţie

Dr. Tarek Nazer a lucrat, timp de doi ani, cu dr. Phil Hirst, medicul echipei Manchester United, perioadă în care s-a specializat și în leziuni sportive, bursita numărându-se printre acestea.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Sibnet | 07 ianuarie 2016, 07:48
Selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii.
Detalii la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Ghinuta Dabija | 23 ianuarie 2016, 00:03
 Căutăm urgent colaboratori part­time care vor  să câștige bani în timpul liber, într­un proiect unic la nivel mondial. Oferim  contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la  adresa de email  [email protected]
3 Postat de: Nicoleta | 27 ianuarie 2016, 17:46
Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]
4 Postat de: Ema | 29 ianuarie 2016, 12:53
SUPER-OFERTA de lucru part-time, la domiciliu ! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire. Selectam dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si rabdare. Daca doriți mai multe informații, trimiteti textul “INFO” la adresa de e-mail: [email protected]
Adauga un comentariu »