Actualitate »

Ce aliment ajută la prevenirea Alzheimerului

Autor: Alina Corneanu | 05 ianuarie, 13:55 | 2 comentarii

Incluse în alimentație, peștele și produsele din pește ajută la prevenirea problemelor mentale și reduc riscul de apariție a afecțiunilor cardiovasculare, potrivit celor mai recente studii în domeniu.


Articole similare:

Cercetătorii de la Școala Medicală a Universității Zhejiang (China) susțin că acizii grași polinesaturați, care se găsesc în cantități în pește, ajută la prevenirea apariția maladiilor Alzheimer, Parkinson, dar scad și riscul de declin cognitiv.

La cercetare au fost analizate rezultatele de la alte 21 de studii, la care au participat 181.580 de participanți.

După ce le-au analizat obiceiurile alimentare ale voluntarilor, oamenii de știință din China au ajuns la concluzia că participanții care obișnuiau să consume mai des pește erau și mai puțin predispuși Alzheimerului, Parkinsonului, dar și bolilor mentale.

„Uleiul de pește, ca și consumul acestui aliment, ajută la construirea sistemului nervos, păstrează sănătatea inimii și îmbunătățește și sănătatea celulor sangvine“, a precizat Anoop Misra, medic la Spitalul „Fortis C-Doc“din India.

Bine de știut este că atât peștele oceanic, cât și cel de apă dulce conțin cantități semnificative de acizi grași polinesaturați, susțin specialiștii.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Alex | 05 ianuarie 2016, 17:49
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: : [email protected]
2 Postat de: Sabrina | 05 ianuarie 2016, 21:55
Comportamentulcopilului tau arata educatia primita din partea parintilor sai şi este cartea ta de vizita.
75 % dintre parinti sunt speriati si neputinciosi fata de influentele negative ale societatii asupra copiilor.
Cartile personalizate pentru copii sunt educative si au un impact pozitiv foarte puternic asupra celor carora le sunt adresate.
Comanda acum la numai 29 lei cartea personalizata in care copilul tau impreuna cu cei dragi sunt eroi de povestesi primesti gratuit o carte pe care o poti face cadou.
Solicita informatii la adresa de E-mail: [email protected]
http://carti-copii-eroi-de-poveste.shopmania.biz/
Adauga un comentariu »