Viata sexuala / Sex&dragoste »

Când rutina face bine în cuplu

Autor: Raisa Cristea | 08 martie, 17:55 | 1 comentariu

Vă beţi cafeaua împreună, urmăriţi un film înainte de culcare sau povestiţi cum v-a fost ziua de muncă în fiecare seară. Sunt câteva exemple care spun că rutina are şi părţile ei bune într-o relaţie. Şi asta nu este tot.


Deşi este greu de crezut, rutina zilnică are cărţile ei câştigătoare. În viaţa de cuplu, micile bucurii repetate dau confort şi siguranţă. Iată şi situaţiile când poţi profita de toate beneficiile ei!

Obiceiul cafelei din zori

Nu-i aşa că dimineţa, când bei cafeaua fără partener parcă n-au acelaşi farmec? Ei bine, aceasta este una dintre cele mai puternice dovezi că rutina poate fi benefică.

Este vorba despre acele obiceiuri mărunte pe care zeci de cupluri le au şi care le condimentează viaţa. Ca să nu mai spunem despre tandreţea cu care guşti în joacă din farfuria lui, despre felul special în care se supără. Sunt gesturi cu un farmec aparte, care-ţi dau certitudinea că trăieşti o poveste aparte.

Rutina te ajută să depăşeşti necazurile mai uşor

Când treci printr-un moment greu, cum ar fi pierderea serviciului, o boală sau o zi proastă, rutina îşi demonstrează din plin eficienţa. În aceste situaţii, contează foarte mult să ştii că luaţi cina împreună, ca de obicei, sau că el este mereu acolo, gata să te asculte şi să-ţi mai ia din supărare.

O prietenă îmi povestea cât de mult a însemnat pentru ea faptul că soţul făcea piaţa, mai ales într-o iarnă când căzuse pe gheaţă şi avusese parte de o fractură de toată frumuseţea, care a ţinut-o la pat.

Pălăvrăgeala, picătura ta de fericire

Multe cupluri nu fac altceva seara decât să stea confortabil în fotoliu şi să vorbească despre întâmplările zilei. O rutină banală, dar cu multe beneficii: te scapă de stres după o zi grea şi te ajută să găseşti o soluţie neaşteptată eventualelor probleme şi tensiuni din cuplu.

INFO: Cercetătorii americani susţin că în cuplurile care au obiceiuri de rutină zilnică divorţurile sunt mai rare.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Tudor | 09 martie 2016, 16:33
Castiguri online reale si rapide! Castiguri intre 100-285 euro lunar, *part-time* Oferta de lucru la domiciliu. Acum avem cea mai mare nevoie de colaboratori foarte seriosi! Vrei sa castigi bani rapid? Vrei un viitor mai bun? E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra.
Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Merita sa incerci.Ai incredere!Va trimitem detalii,dupa ce ne trimiteti textul *Info* , la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »