Actualitate »

Băutura care combate efectele negative ale fumatului

Autor: Madalina Harjoi | 30 martie, 15:40 | 1 comentariu | 627 vizualizari

Aproape toți fumătorii sunt conștienți de efectele negative pe termen lung ale fumatului. În țara noastră, principalele cauze de deces sunt reprezentate de afecțiuni cauzate sau agravate de fumat: boli cardiovasculare și repiratorii cronice și cancer.


Cum te poate îmbolnăvi fumatul

Atunci când fumezi, toxinele din fumul de țigară ajung în sânge. Acești compuși chimici cresc șansele de formare a cheagurilor, măresc tensiunea arterială și ritmul cardiac. Astfel, poate apărea un atac de cord sau accident vascular cerebral.

Mai mult, fumatul reduce cantitatea de oxigen care ajunge în piele. Acest lucru înseamnă că, dacă fumezi, pielea îmbătrânește mai repede. În plus, fumatul prematur crește de trei ori șansele apariției ridurilor faciale, în special a celor din jurul ochilor și a gurii.

Dacă ești fumător, ești mai susceptibil să suferi un accident vascular cerebral, spre deosebire de cineva care nu fumează. O modalitate prin care fumatul poate crește riscul unui accident vascular cerebral este prin creșterea șansele de a dezvolta un anevrism cerebral. Aceasta este o umflătură într-un vas de sânge cauzat de o subțiere în peretele vasului de sânge. Acesta se poate rupe sau sparge, situație care poate conduce la o stare extrem de gravă, cunoscută sub numele de hemoragie subarahnoidiană, care este un tip de accident vascular cerebral, și care poate provoca leziuni ale creierului și chiar deces.

Medicii recomandă consumul unei băuturi, pe care o poți prepara chiar tu acasă, pentru reducerea efectele secundare negative ale fumatului. Acest lucru este util mai ales celor care au fumat mai bine de cinci ani.

De ce ingrediente ai nevoie:

Citește mai multe despre acest subiect AICI

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ciogeo1 | 30 martie 2016, 19:11
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: claudia9claudia@yahoo.com
Adauga un comentariu »