Viata sexuala / Sex&dragoste »

Aşa-ţi creşti performanţele sexuale!

Autor: Alexandra Tudor | 22 mai, 16:40 | 21 comentarii

Alimentele, condiţia fizică bună sau antrenarea “muşchilor plăcerii” sunt câteva soluţii la îndemână pentru creşterea performanţelor din dormitor.


Controlul ejaculării este un prim pas pentru creşterea performanţelor sexuale în cazul bărbaţilor, iar acest lucru poate fi realizat prin lucrarea unor muşchi pelvieni, pubococcigieni (PC), prin câteva exerciţii simple, dar cu efect vizibil. Aceşti muşchi controlează în acelaşi timp retenţia lichidului seminal şi a urinei, fermitatea penisului în timpul erecţiei şi forţa de ejaculare.

Iar antrenarea acestora se face prin exerciţii Kegel, numite aşa după numele fizioterapeutului care le-a inventat. Identifici cu uşurinţă aceşti muşhi dacă faci o pauză în timp ce urinezi. Vei simţi cum îi foloseşti pentru a opri fluxul de lichid. Exerciţiile se fac în seturi, iar între ele trebuie să faci pauze de câte un minut.

Un exemplu de set de exerciţii Kegel este următorul: contractă şi apoi relaxează muşchii pentru 5 secunde. Urmatorul set de exerciţii ar trebui să fie din contractări şi relaxări de câte 10 secunde, apoi de câte 20 de secunde, iar ultimul set, din contractări şi din relaxări musculare de câte 30 de secunde.

Kegel şi pentru femei

În egală măsură, şi femeile pot beneficia de pe urma exerciţiilor Kegel. Regulile sunt aceleaşi ca şi în cazul bărbaţilor. Mai mult, în cazul femeilor contracţiile muşchilor plăcerii apar şi în timpul orgasmului, deci antrenarea acestora înseamnă, implicit, plăcere mai intens resimţită. În egală măsură, mişcarea (jogging, mers pe role sau exerciţiile pilates) creşte fluxul sanguin la nivelul pelvisului şi ajută în acest fel viaţa sexuală a femeii.


Te-ar mai putea interesa:

 - 7 sfaturi pentru bărbații care țin la viața lor sexuală

 - 5 sfaturi care-ți vor condimenta viața sexuală

 - 4 cauze care duc la scăderea apetitului sexual


Alimente care ajută hormonal

Există anumite alimente care, pe lângă proprietatea de a stimula circulaţia sanguină au în conţinut substanţe care activează anumiţi hormoni implicaţi în apariţia plăcerii sexuale. De exemplu, strugurii sunt un afrodisiac natural.

Coaja strugurilor conţine o cantitate mare de resveratrol, un antioxidant ce stimulează producerea de estrogen, hormon sexual feminin. Sucul de struguri consumat înaintea actului sexual are un efect înviorător, energizant. Şi ardeiul este un bun afrodisiac, spun specialiştii, datorită faptului că are un conţinut important de capsaicină, substanţă din categoria antioxidanţilor, ce stimulează circulaţia la nivelul organelor genitale. Tot capsaicina favorizează eliberarea de endorfine (analgezice naturale) la nivelul creierului şi conferă o stare euforică.

Ciocolata neagră stimulează erotismul

Fiindcă actul sexual ţine şi de chimia creierelor, nu doar a corpurilor, îţi poate fi de ajutor puţină ciocolată. Aceasta conţine feniletilamină, care acţionează asupra zonelor din creier responsabile cu starea de bunădispoziţie, dar şi asupra centrilor răspunzători de excitarea sexuală. Trebuie să ai grijă doar să alegi un sortiment cu un procent cât mai mare de cacao şi cu mai puţin zahăr.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Doareu | 24 aprilie 2012, 12:29
In primul rand sa dormi bine, sa mananci bine si sa bei bine, iar dupa toate astea oare ce urmeaza? Sa...f..i sanatos! :) http://yutero.com
2 Postat de: Ana | 25 aprilie 2012, 07:37
Se x in oras sau pe webcam Gratuit.Matrimoniale.Cupluri si Filme dar si jocuri pentru adulti Gratuite.Hai pe SUPERFE MEI.NET cel mai mare site pentru adulti.Ori vizitati PUBLIE ST.INFO cel mai mare mall online.
3 Postat de: Argesanu | 28 aprilie 2012, 17:23
Acceseaza link-ul http://signup.wazzub.info/?lrRef=33caf5c9 introdu adresa ta de email si da click pe “GO”. Apoi verifica-ti emailul pentru a-ti vedea scrisoarea de bun venit.

Dupa aceea vei putea accesa pagina personala la adresa web
http://signup.wazzub.info/?lrRef=33caf5c9 unde vei gasi link-ul personal ce-l vei folosi pentru a face invitatii de inscriere a unor noi membri.
Exemplu de castig : daca inviti 5 persoane sa adere la Wazzub, si ei fac acelasi lucru pe o adancime de 5 generatii castigi aprox. 4000 $ /luna , ai un venit PASIV pentru tot restul vietii fara sa faci NIMIC.
Dar daca inviti cate 10 persoane pe adancime de 5 generatii , venitul tau EXPLODEAZA , castigi cate 110.000 $ in fiecare luna. Nu este nici o limita !
Atentie ! F. F. Important :
-daticlick pe link-ul http://signup.wazzub.info/?lrRef=33caf5c9 introduceti adresa dvs. de email cu care v-ati inscris si parola, intrati pe pagina personala si puteti afla numarul membrilor inscrisi si linkul personal pentru promovare.
- Este un adevar ca Google si Facebook castiga miliarde de dolari , doar datorita faptului ca noi , utilizatorii de Internet, folosim serviciile lor. Este timpul sa intelegem ca noi , “utilizatorii”, putem sa decidem cine poate castiga asa multi bani. WAZZUB este prima comunitate cu adevarat globala care plateste “utilizatorii” doar pentru ca au ales ca Pagina de Pornire Wazzub. Citeste intreg comentariul http://signup.wazzub.info/?lrRef=33caf5c9
4 Postat de: Damian | 02 mai 2013, 12:37
Depinde ce anume vrei. Ce anume vrei sa imbunatatesti la performantele tale sexuale. Eu aveam probleme destul de mari in legatura cu cantitatea de lichid seminal ejaculat. Cantitatea infima im strica aproape toate partidele de sex. Norocul meu s-a numit un produs numit Maxatin care tocmai de aia a fost creeat, sa mareasca cantiattea. Acum partidele mele de sex sunt foarte reusite!
5 Postat de: Marin12 | 07 mai 2013, 07:17
Maxatin , nu e pentru imbunatatirea vietii sexuale. El ajuta la cresterea cantitatii ejaculate. Din ce stiam eu e folosit de actorii de filme porno! Mai mult nu stiu!
Pagina comentarii: 
Adauga un comentariu »