Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Arunci zaţul de la cafea? Iată cum îl poţi folosi pentru îngrijirea ta şi nu numai!

Autor: Cristina Popescu | 14 februarie, 11:10 | 4 comentarii

Dacă tot obişnuieşti să bei cafea în fiecare dimineaţă, de ce să nu ,,reciclezi" zaţul? Nici nu ai idee cât de folositor poate să-ţi fie!


Scrub pentru corp

Masarea pielii cu zaţ de cafea pare o glumă, dar în realitate este o idee foarte bună. Amestecaţi ulei de măsline, vitamina E uleioasă sau ulei de jojoba cu zaţul de cafea şi masaţi pielea. Sau orice ulei natural aveţi la îndemână. Zaţul de cafea tonifică pielea prin îndepărtarea celulelor moarte şi stimularea producţiei de noi celule, rezultatul fiind o piele mai frumoasă şi mai catifelată.

Inamicul celulitei

Alături de un program de exerciţii regulat şi o alimentaţie sănătoasă, zaţul de cafea te ajută să scapi de aspectul neplăcut de coajă de portocală al pielii. Se amestecă zaţul de cafea cu un albuş de ou şi se aplică pe coapse, după care se înveleşte zona cu folie de plastic, se lasă să acţioneze 30 minute şi apoi se clăteşte cu apă călduţă.

Bronz de vară

Se fierbe zaţul de cafea în apă (două linguri cu vârf  de zaţ de cafea la o cană de apă) şi după ce s-a răcit aplică pe piele şi lasă să acţioneze timp de 10-15 minute, după care îndepărtează cu apă rece. Foloseşte un ulei hrănitor şi hidratant şi repetă procedeul la fiecare duş.

Redă strălucirea părului brunet

Reîmprospătează culoarea părului şi oferă stralucire. Se fierbe zaţul în apă, iar lichidul concentrat obţinut în urma fierberii se aplică pe păr şi se lasă să acţioneze cel puţin 10 minute, după care se clăteşte cu apă din abundenţă.

Elimină mirosurile neplăcute

Puneţi într-un tifon 1-2 linguri de zaţ de cafea uscat şi plasaţi săculeţul în frigider sau în cămară pentru a scăpa de mirosurile neplăcute. De asemenea, zaţul de cafea desfundă chiuvetele: două linguri de zaţ împreună cu două căni de apă fiartă şi se lasă câteva zeci de minute.

Alungă insectele

Împrăştiaţi zaţul de cafea în locurile care permit pătrunderea insectelor în casă, precum şi în curte şi în grădină.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Alebarim | 14 februarie 2015, 11:14
Cautam colaboratori care sa se alature echipei noastre.
Operatori calculator pentru publicare anunturi in vanzarea de carti.Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.
Se lucreaza comod de acasa, fiecare îsi stabileste programul sau de lucru.
Cerinte:
- cunostinte minime PC
- rabdarea
- seriozitate
Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Pt informatii trimiteti textul ,,INFO’’ la adresa [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!

Esti somer,student ,pensioner?Doresti un job part-time?Atunci alaturate echipei noastre, cautam operatori calculator pentru publicarea unor anunturi in vanzare de carti. Avem nevoie de personae serioase,inzestrate cu calm si seriozitate. Cerinte : cunostinte minime Pc , rabdare , seriozitate. Nu este necesara experienta.
INSTRUIREA GRATUITA oferita sub forma unor lectii prin mail.Pt informatii trimiteti textul: INFO la adresa [email protected] Oferim si solicitam seriozitate.

2 Postat de: Mirela | 14 februarie 2015, 14:27
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Elena | 15 februarie 2015, 11:47
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre.
Oferim si solicitam seriozitate maxima.
Conditii necesare :
- calculator + internet + cunostiinte minime de operare.
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail.
Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile .
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
4 Postat de: Grigore | 10 septembrie 2015, 14:55

 
Simplu de utilizat! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »