Remedii naturiste / Terapii complementare »

Argintul te ajută să te vindeci mai repede

Autor: Daniela Purcaru | 22 noiembrie, 10:30 | 2 comentarii

Știai că argintul are proprietăți benefice pentru sănătate? În trecut, chirurgii suturau rănile cu fire de argint care aveau efect antiseptic și acționau contra infecției.


Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea Metropolitană din Manchester, Marea Britanie, citat de mediafax.ro, argintul poate anihila până la 650 tipuri de microbi patogeni, datorită ionilor de argint. Este motivul pentru care acest metal este folosit la realizarea echipamentelor medicale, în scopul de a preveni infecțiile intraspitalicești.

În plus, un om de știință Belgian a descoperit că bacteriile argintate combat virusurile care dau răceală, gripă sau care produc infecții intestinale. El a impregnat cu particule de argint bacteriile bune luate din iaurturile probiotice și le-a pulverizează pe mâini sau în nas, stopând acțiunea virusurilor.

Info

Argintul care se înnegrește ușor și care lasă urme negre pe piele nu indică nepărat o boală, ci este o urmare a oxidării argintului și a faptul că pielea are  un pH ridicat.

Alungă gripa și răceala

Acționând ca un agent microbian puternic, argintul previne răceala, gripa, susține vindecarea în timp scurt în caz de viroze respiratorii, închiderea rănilor superficiale și refacerea pielii. Argintul, prin interacțiune cu conductivitatea pielii, o apără de iritații. Mai mult, protejează de radiațiile emise de telefoanele mobile și diverse aparate electronice, reglează temperatura corporală și circulația sangvină.

Crește imunitatea

Purtat în călătorii sau în sezonul rece, când ești mai expus riscului de a te îmbolnăvi, argintul te protejează în fața bacteriilor. Chiar dacă ai alergie la bijuterii din diverse metale, cele din argint nu vor avea același efect.

Poartă argint și în zilele solicitante care-ți pun la încercare imunitatea și în care ai nevoie de vitalitate! Acest metal are proprietăți electromagneice, iar ionii din compoziția lui interacționează și influențează pozitiv nivelul energetic.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 22 noiembrie 2016, 09:45
Cel mai puternic program! Munca usoara! Bani acum!Totul e de incredere!Simplu si usor! Merge bine totul!Avem o echipa minunata!Fara griji din partea ta! Hotaraste-te acum! Poti si tu sa reusesti!Ai ajutor asigurat! Pentru detalii intra acum pe site-ul business9.accesrapid.ro
2 Postat de: Beatris | 23 noiembrie 2016, 12:00
Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Iti plac cartile? Iti place sa citesti? Atunci e un job pentru tine! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma la adresa mea de email: [email protected]
Adauga un comentariu »