Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Aloe vera, un leac universal eficient

Autor: Elena Diaconu | 17 iulie, 11:30 | 1 comentariu | 4760 vizualizari

Aloe vera este una dintre cele mai bune plante care tratează aproape orice tip de afecțiune. În cele ce urmează află cum te poți folosi de această plantă miraculoasă. 


Calmează arsurile solare

Deoarece este bogată în peste 20 de aminoacizi, minerale (calciu,  magneziu, sodiu), vitamine (A, C, E, B3, B12, PP), polizaharide și enzime, aloe vera are o serie de beneficii asupra pielii.

Pe lângă faptul că intensifică circulația sângelui, ceea ce determină un schimb de oxigen crescut la nivelul celulelor, planta calmează arsurile solare, erupțiile și reduce durerile cauzate de mușcăturile de insecte.

De asemenea, extractul de aloe vera poate fi folosit în caz de echimoze (vânătăi), întrucât are un puternic efect de regenerare a țesuturilor pielii.

Previne îmbătrânirea prematură a pielii

De asemenea, extractul de aloe vera are un rol important în stoparea procesului de îmbătrânire prematură a pielii, datorită proprietăților sale antiinflamatoare, antifungice și de calmare.

Astfel, ridurile, acneea și erupțiile pielii sunt reduse în mod considerabil, iar pielea va rămâne fermă, catifelată și curată pentru o perioadă lungă de timp.

Tratează afecțiunile digestive

Consumul constant de produse pe bază de aloe vera contribuie la creșterea sistemului imunitar, la tratarea insomniei și a diferitelor infecții.

De asemenea, aloe vera s-a dovedit a fi eficientă în caz de indigestie, arsuri la stomac, constipație și ulcer.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Grigore | 28 iunie 2015, 05:54
Colaborare exceptionala la domiciliu! Opriti-va acum aici si incepeti sa castigati bani! Castiguri sigure si rapide! Oferta aceasta este exact ceea ce va trebuie! Aveti nevoie de bani luna aceasta?Vreti sa castigati bani repede si printr-o activitate interesanta? Atunci cereti urgent detalii mai multe la adresa de email: tiberiu_rey@yahoo.com

Adauga un comentariu »