Actualitate »

Alimente necesare pentru o dietă echilibrată

Autor: Sânziana Candrea | 28 martie, 11:20 | 1 comentariu | 451 vizualizari

De multe ori nu dăm importanță faptului că trebuie să avem o dietă zilnică echilibrată. De aceea, sunt tot mai multe cazuri de femei care suferă de deficit de fier, dar și de vitamina D.„Este foarte important să se mențină un echilibru dietetic pentru femei, deoarece organismul trece prin multe modificări, nu numai în timpul sarcinii și a menopauzei, dar, și în fiecare lună în timpul ciclului”, a spus nutriționistul Sandha Gugnani.

Așadar, nutriția trebuie să includă consumul de alimente bogate în substanțe nutritive, cum sunt cerealele integrale, lactatele, alimentele bogate în acizi grași omega 3, pe care-i putem lua din pește și fructe de mare.

Iată ce alimente nu trebuie să lipsească din dieta zilnică:

Usturoiul

Este bogat în vitamina B6 și C, magneziu și seleniu. Ajută la reglarea tensiunii arteriale, reduce nivelul colesterolului, are proprietăți antioxidante care previne dezvoltarea cancerului și îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, este benefic pentru sistemul osos și împiedică dezvoltarea osteoporozei.

Citeşte mai mult AICI

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Vasile | 28 martie 2016, 17:04

Daca ai nevoie acum de bani! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: vasile_acu@yahoo.com
Adauga un comentariu »