Stil de viata&dieta / Nutritie »

Alimente care te ajută să-ți recapeți energia

Autor: Cristina Popescu | 05 ianuarie, 07:55 | 3 comentarii

Starea de moleşeală te cuprinde indiferent de momentul zilei? Știai că anumite alimente te pot ajuta să capeţi energia de care ai nevoie pentru a încheia ziua cu brio? Iată câteva dintre ele!


Fulgii de ovăz

Pentru a fi în formă încă din zorii zilei, te sfătuim să consumi un bol de cereale la micul dejun. Datorită carbohidraţilor şi vitaminelor din conţinutul acestora, organismul tău va primi doza de energie necesară pentru prima parte a zilei. Fulgii de ovăz sunt varianta ideală pentru micul dejun şi în caz de dietă. În plus, pot completa aportului zilnic de vitamine şi minerale.

Somonul

Consumul regulat de somon ,,hrănește'' corpul cu proteine care accelerează metabolismul, crescând astfel nivelul de energie al organismului.

Migdalele

Migdalele conțin magneziu, mineral care ajută la transformarea zahărului în energie. În plus, proteinele și fibrele din compoziția lor furnizează energie pe termen lung.

Avocado

Acizii grași sănătoși din compoziția fructului de avocado diminuează inflamațiile care provoacă oboseala, precum și cauzele acestora.

Lintea

Bogată în fibre, lintea ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, în timp ce seleniul îmbunătățește starea de spirit.

Afinele

Afinele sunt bogate în antioxidanți, substanțe care luptă împotriva radicalilor liberi ce pot afecta celulele organismului. În plus, ele furnizează carbohidrați sănătoși și, odată cu ei, mai multă energie.

Fructele goji

Goji se remarcă prin conţinutul crescut de antioxidanţi, în special carotenoide, care au capacitatea de a reduce riscul de degenerescenţă maculară, principala cauză a orbirii în rândul persoanelor de peste 55 de ani.

Aceşti antioxidanţi protejează organismul de stresul oxidativ, reduc oboseala şi întăresc capacitatea de protecţie a organismului în faţa agenţilor nocivi.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Laura | 05 ianuarie 2016, 06:48
Bani la domiciliu! Un program exceptional de castigat bani la domiciliu, acum la dispozitia tuturor oamenilor seriosi si harnici! Incepi rapid, simplu, eficient! Faci bani la domiciliu si esti ajutat in activitate, pas cu pas! Numai cand te hotarasti cu seriozitate, cere informatii mai multe la adresa de email: [email protected]

2 Postat de: Stela | 05 ianuarie 2016, 17:52

Cum faci bani online! Foarte multi oameni au ramas uimiti de acest curs GRATUIT si exceptional care te invata simplu si direct cum faci bani online! In cateva zile, pas cu pas si cu cele mai clare explicatii, inveti GRATUIT cum faci bani online! Cand vrei si tu cu seriozitate acest curs, cere informatii mai multe la adresa de email:[email protected]
3 Postat de: Negru Vasilica | 06 ianuarie 2016, 13:15
Afacere pentru iubitorii de carti! Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email [email protected]
Adauga un comentariu »