Stil de viata&dieta / Fitness »

Află de câte calorii te scapă activitățile fizice

Autor: G.R. | 08 decembrie, 13:25 | 2 comentarii

Știai că sporturile de iarnă precum patinajul şi schiatul se numără printre activitățile fizice care ne ajută să ardem cele mai multe calorii? Mai mult, au și nenumărate beneficii pentru sănătate.


Schiatul

Iubitorii schiatului ard 270 de calorii la fiecare jumătate de oră petrecută pe pârtie, spun specialiștii. Mai mult, nu doar că după ce și-au pus schiurile în picioare încep să ardă calorii, ci își întăresc sistemul imunitar și își îmbunătățesc condiția fizică.

Patinajul

Ei bine, dacă iubești patinajul, este momentul să mergi mai des la patinoar. Nu doar pentru distracție, ci și pentru că 30 pe gheaţă înseamnă 250 de calorii consumate. Mai mult, mișcarea pe patine îți întărește fesele.

Înotul

O jumătate de oră de înot te ajută să scapi de 360 de calorii. Acest spor este benefic pentru întreg organismul, solicitându-ți toți mușchii corpului.


Citește și:

 - Cum să arzi ușor caloriile când ești la birou

 - Super-alimentele care te scapă de calorii

- 5 metode surprinzătoare ca să arzi caloriile


Alpinismul

Nu oricine poate practica alpinism, însă niciodată nu este prea târziu să te apuci. Este un sport care ,,taie" 370 de calorii, la fiecare jumătate de oră de cățărare.

În anotimpul cald îl poți practica la munte, în timp ce iarna poți alege spațiile special amenajate. Ajută nu doar la menținerea siluetei, ci și la creşterea rezistenţei.

Alergatul

O jumătate de oră de alergare ușoară înseamnă aproximativ 450 de calorii pierdute. În plus, este și o metodă prin care să-ți menții inima sănătoasă, dar și de tonifiere a musculaturii. Alergatul trebuie să fie constant, într-un ritm moderat, spun specialiștii.

Tenisul

E un sport care cere agilitate, rezistenţă, timp de reacţie, viteză, care arde în jur de 300 de calorii. Totul, în jumătate de oră. Cei care practică acest sport învață, de asemenea, să fie mai disciplinați și mai bine organizați.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Vasile | 08 decembrie 2014, 19:48
Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Afacere | 08 decembrie 2014, 20:29
Te voi indruma catre o afacere usoara,legala,din care poti obtine un castig financiar in cel mai scurt timp.Iti ofer sprijin,pregatire si munca in echipa. Castigul va creste semnificativ ,daca respecti conditiile afacerii !Munca se desfasoara la domiciliul fiecaruia, iar cu un efort minim, vei obtine un venit suplimentar la inceput ,iar apoi un venit stabil. Alte detalii iti ofer daca trimiti textul "INTERESAT" la adresa de email : [email protected]
Adauga un comentariu »