Viata sexuala / Sex&dragoste »

Activități care te ajută să reîmprospătezi relația de cuplu

Autor: Ramona Liță | 19 iunie, 18:00 | 0 comentarii

Primele luni dintr-o relație sunt minunate, dar ajungeți în punctul în care trebuie să conviețuiți și vă loviți de monotonie. Afla care sunt modalitățile prin care poți să reaprinzi flacăra în cuplu!


O relație este presărată cu suișuri și coborâșuri, cu momente frumoase și mai puțin frumoase. Important este să știi să treci peste ele și să comunici atunci când ceva nu este pe placul tău.

Fără resentimente

Resentimentele sunt o linie extrem de sensibilă între dragoste și ură, otrăvesc relația și creează cele mai mari tensiuni în cuplu. În momentul în care comunicare nu este corespunzătoare apar tensiunile urmate de frustrări. Omul de lângă tine nu este un cititor în stele, iar dacă ceva te deranjează și nu spui lucrurilor pe nume nu are de unde să-și dea seama că este ceva în neregulă cu tine.

Comunică, comunică și iar comunică!

Locuind sub același acoperiș, inevitabil vei descoperi că anumite tabieturi nu sunt tocmai pe placul tău. Ideea nu este să schimbi un om, ci să înveți să trăiești și cu defectele lui, iar acest aspect se poate realiza doar vorbindu-i celuilalt. Nu uita! Bărbații reacționează cel mai bine la o abordare calmă, afectuoasă şi fără ton de ceartă.

Reaprinde magia iubirii în inima ta

Cea mai mare greșeală pe care o faci atunci când locuiești cu cineva este să lași monotonia să intervină și să uiți să aveți grijă de voi. Practic, uiți că omul de lângă tine este cel care la început îți cauza fluturașii în stomac, îți afectează viața sexuală și se răsfrânge și asupra calității muncii tale.

Cea mai bună modalitate de a trece peste acest episod este să te gândești la calitățile iubitului tau, să condimentezi viața sexuală și să îți aduci aminte de emoțiile de la început.

Împărtăşiţi experienţe noi

Uită de rutina zilnică, lasă televizorul si ieșiți la o ieșire în doi. Nu ai nevoie de efecte elaborioase, este suficient o cină romantică într-un cadru restrâns pentru a aduce o doză de energie în cuplul vostru.

Sărbătoriți iubirea voastră fără un motiv anume, fă-i un cadou pe nepusă masă cu o anumită temă și lasă-l să se gândească la ce ar putea urma după.

Dacă ai o anumită fantezie nu te sfii să o pui în practică, vorbește-i despre ea, dă-i de înțeles că ai dori și altceva și apoi așteaptă să preia inițiativă, dacă nu atunci începe prin a-l atrage în jocul tău.

Asigură-te că este liber în weekend și fă o rezervare la o activititate nouă pentru amândoi, fie că este vorba de călărit sau un jos de societate. Punctează pe noutate și pe curaj.

Faceți planuri împreună

Agitația zilei cotidiene ne atrage ca într-un cerc vicios, faptul că îți iei de muncă acasă poate afecta grav relația de cuplu, astfel că oprește-te din a lucra în timpul tău liber și redescoperă omul de lângă tine.

Stabiliți împreună o vacanță exotică, sau o excapadă amoroasă de o noapte măcar. Adu-ți aminte la început cât de mult îți plăcea flirtul, de ce să nu o luați de la capăt. Acum vă cunoașteți mai bine deci este mai ușor să vă reîndrăgostiți.

Simplul fapt că știi că urmează o perioadă pe care să o petreceți doar voi doi departe de cotidian va încinge subconștientul să se  gândească mai intens la relația de cuplu și să vă redescoperiți unul pe celălalt.

În cazul în care sunt probleme grave, nu vă amăgiți că o simplă vacanță va putea șterge cu buretele tot ce s-a întâmplat până acum.

Gesturile mici au efecte mari

Dacă la început îți plăcea să primești flori, să fii centrul atenției lui, de ce să nu înversezi un pic rolurile acum. Chiar și un sms în plină ziua îl va pune pe gânduri și va arde de nerîbdare să vină acasă să vadă continuarea.

Un mic bilețel strecurat în buzunarul de la pantalon va trezi câteva emoții în momentul în care îl va găsi. Practic nimic este mai plăcut decât o mică joacă, astfel tatonezi terenul și te vei bucura de momente frumoase și intense.

Alege să fii independentă

Simplu fapt că formați un cuplu nu înseamnă că trebuie să vă petreceți tot timpul împreună. Fiecare trebuie să aibă proriul său program, propriile ieșiri cu prietenii, hobby-uri pe care să le poată face liber și neîngrădit, cu condiția să mai rămână timp și pentru a-l petrec cu persoana iubită.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »