Actualitate »

7 semne că ai probleme cu rinichii

20 martie, 16:45 | 0 comentarii

Alimentația nesănătoasă, abuzul de medicamente și hidratarea insuficientă se numără printre obiceiurile care își pun amprenta asupra funcționării corecte a rinichilor. Însă nu sunt singurele probleme cu care te-ai putea confrunta dacă rinichii nu-și fac treaba.


Te confrunți cu mâncărimi ale pielii

Rinichii elimină deșeurile din fluxul sangvin. Când ei nu mai funcționează corespunzător, ți se modifică aspectul pielii. Mâncărimile cauzate de funcționarea defectuoasă a rinichilor sunt frecvente. În acest caz, tratamentele topice ar putea rezolva parțial problema.

Simți gust metalic

O acumulare de toxine în sânge, ca urmare a nefuncționării rinichilor te poate faci să simți un gust metalic în gură sau să te confrunți cu respirație urât mirositoare. Unii suferinzi spun că senzația se aseamănă celei pe care o produce metalul atins cu limba.

Ți-e greață sau vomiți

Când se acumulează suficiente deșeuri în organism, este posibil să te confrunți cu greață sau vărsături. Greața ar putea duce la lipsa poftei de mâncare. Dacă aceasta persistă multă vreme, ar putea duce la pierderea în greutate.

Citește și: Uleiul esențial de cuișoare combate greața

Simți nevoia să urinezi des

Deoarece rinichii produc urină, frecventă sau rară, ar trebui să monitorizezi drumurile la baie. Pentru unii oameni, problemele cu rinichii îi îndeamnă fals să urineze, în timp ce alții elimină o cantitate mai mare de urină decât de obicei. Mulți spun că acest program anormal îi trezește frecvent noaptea.

Observi modificări în urină

În plus, cei care simt nevoia să urineze foarte des se mai confruntă cu ceva: o schimbare în culoarea urinei. Anomaliile comune includ: sânge în urină, urină mai închisă sau mai deschisă la culoare decât de obicei.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »