Stil de viata&dieta / Diete »

5 mâncăruri pe care să le consumi zi de zi dacă vrei să slăbești

Autor: Raisa Cristea | 15 februarie, 13:00 | 1 comentariu

Probabil că te-ai întrebat de multe ori cum reuşesc unele femei să rămână suple, fără să depună prea mult efort pentru asta. Ei bine, unul dintre secretele lor este metabolismul accelerat, dar şi anumite alimente pe care le consumă frecvent. Iată despre ce este vorba!


Perele

Bogate în fibre, perele sunt unele dintre cele mai sănătoase frcute, fiindcă ajută digestia şi previn acumularea de kilograme nedorite.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnaul de Nutriţie, în SUA, persoanele care au mâncat câte o pară în fiecare zi aveau un risc cu 35% mai scăzut de obezitate, în comparaţie cu cele care nu aveau acest obicei.

Migdalele

Un alt aliment pe care ar trebui să îl incluzi în alimentaţie sunt migdalele. Potrivit unei cercetări recente, persoanele care au mâncat 10-15 de migdale în fiecare zi au pierdut 18% din grăsimea corporală, în şase luni de zile. Acest fapt se datorează conţinutului de calorii, grăsimi saturate şi proteine, care menţin senzaţia de saţietate pentru mai mult timp.

Ceai verde

Beneficiile aduse de ceaiul verde asupra sănătătţii sunt nenumărate: previne apariţia bolilor de inimă, a unor tipuri de cancer, dar şi a diabetului de tip 2.

De asemenea, te ajută să scapi de kilogramele în exces, datorită conţinutului de antioxidanţi, care ajută organismul să ardă caloriile mai uşor.

Ardeiul iute

Pentru că grăbeşte arderile, ardeiul iute este excelent pentru a fi inclus în alimentaţie. Ardeiul previne depunerea grăsimilor, mai ales în zona abdomenului, datorită unui compus care intră în compoziţia lui, şi anume capsaicina.

Ouăle

Sunt o sursă importantă de proteine, ceea ce înseamnă că ajută la câştigarea de masă musculară. Ideal este să mănânci ouă la micul dejun, pentru că acestea menţin senzaţia de saţietate pentru mai mult timp.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Stefan | 16 februarie 2016, 17:29
Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe date, contactati unul dintre membrii echipei noastre . Solicitati “Informatii” suplimentare la email: [email protected]
Adauga un comentariu »