Viata sexuala / Sex&dragoste »

5 lucruri bizare despre sex din întreaga lume

Autor: E.B. | 18 iulie, 11:30 | 1 comentariu

O grămadă de lucruri legate de sex, pe care tu le consideri tabu, sunt prevăzute în legea anumitor țări. Află care sunt cele mai ciudate astfel de dispoziții!


1. Jucăriile sexuale sunt interzise în India

Conform legislației, comercializarea de jucării sexuale este o „ofensă care se pedepsește cu maximum 2 ani închisoare, la prima condamnare, și 5 ani închisoare pentru recidivă”. Chiar și cumpărătorii sunt pedepsiți!

2. Vârsta la care se face educația sexuală variază pe mapamond

Conform unui studiu realizat în 2005, germanii susțin că și-au primit educația sexuală în jurul vârstei de 11 ani, în timp ce vietnamezii mărturisesc că au primit informații asemănătoare doar după vârsta de 16 ani.

3. Anumite guverne finanțează  relațiile sexuale

E adevărat, asta se aplică în cazul persoanelor cu handicap. În țări precum Olanda, Germania și Elveția, nu este un fapt ieșit din comun ca guvernul să ofere stipendii celor cu dizabilități fizice, pentru a avea relații sexuale cu lucrătoare profesioniste în domeniu.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Bogdan | 20 octombrie 2014, 21:43
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »