Psiho / Dezvoltare personala »

5 calităţi ale femeilor puternice

Autor: Raisa Cristea | 29 martie, 16:40 | 1 comentariu

O femeie puternică este cea care ştie întotdeauna ce vrea şi care are succes în tot ceea ce face, depăşind piedicile care îi apar în cale. Pentru ele, fiecare zi este o nouă provocare şi au mereu câte un țel nou. Iată care sunt trăsăturile de caracter ale femeilor puternice!


Articole similare:

Ştiu să se pună în valoare

Femeile puternice ştiu întotdeauna să se pună în valoare, să îşi scoată în evidenţă calităţile şi să își ascundă defectele. Ele ştiu, de asemenea, să îşi transforme chiar şi defectele în calităţi. Iar atunci când sunt puse în faţa unui eşec ele ştiu să vadă partea bună şi nu se dau bătute până când nu reuşesc ceea ce îşi propun.

Sunt curioase

Femeile care au o carieră solidă sunt firi curioase, cărora nu le este teamă să încerce ideile noi. Întotdeauna caută căi prin care să îşi îmbunătăţească statutul. Nu le este teamă să înveţe lucruri noi, chiar dacă acestea nu ţin de domeniul lor de activitate. Nu le este niciodată teamă să accepte schimbarea.

Nu se plâng

Nu vei auzi o femeie puternică să se plângă de vreme, de faptul că nu i-a ieşit mâncarea sau că nu se înţelege cu colegii. Ele nu se plâng de aceste lucruri pentru că ştiu că nu pot face nimic ca să le controleze. Totodată, ştiu că este o pierdere de energie şi că în acest timp ar putea să facă un alt lucru folositor.

De asemenea, nu aşteaptă rezultate imediate ale acţiunilor lor, ştiu că pentru orice reuşită este nevoie de timp.

Sunt responsabile

Femeile puternice îşi asumă întotdeauna responsabilitatea, indiferent dacă este vorba despre fapte pe care le fac la serviciu sau care au legătură cu viaţa personală.

Sunt buni lideri

Pentru a conduce o echipă este nevoie de multe calităţi, iar o femeie puternică apreciază lucrul în echipă. Ştie să ia întotdeauna decizii care să îi avantajeze pe cei din jur şi să asculte întotdeauna şi părerile celorlalţi, înainte de a lua o decizie.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Crina | 30 martie 2016, 06:37
O afacere profitabila pentru TOTI! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta,puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti,gata sa-ti aduca TIE castigurile pe care ti le doresti! SOLICITA chiar ACUM mai multe informatii,trimitand textul "INFO"la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »